Følg Fargerike

Nå skal det ikke stå på gulvet for Skal vi danse-deltakerne!

Pressemelding   •   sep 02, 2019 09:45 CEST

Det skal ikke stå på parketten!

Vi gleder oss til å følge danseparene i årets sesong av Skal vi danse, på et av våre flotte parkettgulv! Parkett er et av satsningsområdene til Fargerike og det er spesielt moro å kunne levere til et så profilert gulv, sier Helje Beisland, Markedssjef i Fargerike.

På et profesjonelt dansegulv kan det ikke være fas mellom parkettbordene, det må være helt glatt og jevnt. Derfor fant vi et stilfullt 3-stavsgulv til studioet. Men trenden nå er bred 1-stavs og v-fas, så liker du det flotte gulvet vi har lagt i studio, har vi samme design i tidsriktig 1-stavs og v-fas. Det skal som sagt ikke stå på gulvet!

Dette blir en svært spennende sesong av Skal vi danse, og vi ser frem til mange elegante svev over parketten vår, avslutter Helje Beisland.

Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 103 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS. Gulv er et av satsningsområdene til Fargerike og kjeden tilbyr Norges bredeste utvalg av gulv til alle rom.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.