Følg Fargerike

Malorama overtar TK gulv & interiør Hamar AS

Pressemelding   •   des 01, 2017 13:45 CET

Fargerike er Norges største faghandelskjede med fokus på gulv og maling.

TK gulv & interiør Hamar er en faghandelsbutikk innenfor maling og interiør, med en egen satsing innenfor proffsegmentet. Selskapet er lokalisert på Hamar, og oppnådde en omsetning på ca. 15 MNOK i 2016.

Malorama vil åpne både Fargerike-butikk og Mal Proff-utsalg i lokalene.

«Vi er svært fornøyd med at vi nå kan overta TK gulv & interiør Hamar AS, som blir vår femte filial etter Kiellands Plass (Oslo), Alnabru (Oslo), Molde og Fredrikstad», sier direktør for Fargerike, Stine Solheim.

«Vi har i lengre tid ønsket å etablere et Mal Proff-utsalg i Hamar-regionen. Med denne etableringen vil kunne tilby et bedre tilbud og god service til proffkunden», sier direktør for Mal Proff, Terje Langmoe

Overtagelsestidspunktet vil være 01. mars 2018. 

Om Malorama:

Malorama er Norges ledende handelshus for produkter til overflatebehandling. Vi er størst innenfor maling, gulv og tapet, og vi leverer alt av utstyr og tilbehør. Kjernevirksomheten omfatter både detalj- og engroshandel, med retailkonseptet Fargerike, proffkjeden Mal Proff og vår grossist- og logistikkvirksomhet Farveringen.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.