Følg Fargerike

Lunere hjem – trend høst 2020

Pressemelding   •   sep 23, 2020 13:18 CEST

Mørke flater på vegg og gulv gir en egen lunhet. Vegg til vegg teppet fra Fargerike heter Hawaii Rustic Grey. Foto Per Erik Jæger.

Det er morsomt å se hvor mye fortere vi adopterer trender nå enn tidligere, sier kreativ leder i Fargerike Tale Olivia Henningsen. Vi velger mørkere farger på veggene og på gulvet, og ikke minst mer tekstiler.

Hun peker på at veggene nå er mørkere enn før, enten det er tapet eller maling. Tapetene er ofte ensfarget eller har ton i ton mønster. Fond veggen er ikke borte, men det er færre av dem - både når det gjelder farger og tapet. Det er på soverommet vi går mørkest, eller kan vi si det? spør kreativ leder i Fargerike. Uansett,  vi velger mer lune og mørke farger. Og gardiner fra gulv til tak. Lounge stilen som vi finner på hotell ønsker vi inn i våre hjem, alt krydret med mørke tykke tepper. Alt er lov, ingen ting virker nesten ulovlig.

Til stilen er små lamper en dyd av nødvendighet avslutter hun, det er de som gir den rette stemningen. - Og puter da, det får en aldri nok av. 

Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 100 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,8 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS. Les mer på fargerike.no.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.