Følg Fargerike

Fargerike og lune hjem - trend 2018

Pressemelding   •   apr 18, 2018 12:24 CEST

Fargerike lune hjem, hvor tapet, gardin og tekstiler står i fokus. Foto: fargerike.no/Per Erik Jæger

Det er morsomt å se hvor mye fortere vi adopterer trender nå en tidligere, sier kreativ leder i Fargerike Tale Olivia Henningsen. Vi velger mer farge på veggene, enten det er maling eller tapet. Gulv med mønster har en økende popularitet, og ikke minst bruker vi mer tekstiler.

Hun peker på at veggene nå er mørkere en før, enten det er tapet eller maling. Tapetene er ofte ensfarget eller har ton i ton mønster til hele rom. Fondveggen er ikke borte, men det er færre som velger dette. Både når det gjelder malingsfarger og tapet. Det er på soverommet vi går mørkest, eller kan vi si det? spør kreativ leder i Fargerike. Uansett, det er her vi velger lune mørke farger. Hotellstilen med tekstiler, fra gulv til tak, er stort på soverommet.

Men våre medarbeidere i Fargerike rundt om i Norge rapporterer om det samme i stuen, enten det er ferdige sydde høyder eller måltilpassede gardiner. Vi ser også at tekstiler med mønster foretrekkes.

Til stilen er små lamper en dyd av nødvendighet avslutter hun. Det er de som gir den rette stemningen. Og puter da, det får en aldri nok av. 

Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 110 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,6 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.