Følg Fargerike

Fargerike ansatt nominert til årets butikksjef

Pressemelding   •   sep 14, 2017 16:27 CEST

Espen Stark fra Fargerike Tromsø er nominert til Årets Butikksjef 2017 i Norge (Virke).

Her er de nominerte til årets butikksjef

Tre dyktige butikksjefer kjemper om den gjeve tittelen, som skal deles ut på Handelskonferansen 19. september.De tre nominerte representerer ulike kjeder, men har likevel mye til felles.

– Av over hundre kandidater utpeker disse tre seg som absolutt ledende i å drive en faghandelsbutikk. De evner å utnytte kjedekonseptet til fulle. De er gode på lokal kunnskap, flinke til å bruke sosiale medier og ikke minst gode motivatorer for sine ansatte, sier Bror William Stende, direktør for faghandel i Virke.

Han påpeker at de nominerte også oppnår gode resultater i sin butikk.

– De økonomiske resultatene ligger over snittet på kjeden og leverer god vekst de siste tre årene, fortsetter han.

De tre kandidatene (i tilfeldig rekkefølge):

-Monica Kjendalen, kjøpmann/butikksjef ved Meny Solsiden i Trondheim

-Espen Stark, daglig leder og eier av Fargerike Tromsø

-Martine Shannon Sund, butikksjef ved Kicks Bergen

Blir målt på en rekke kriterier

Økonomisk resultat, kundeopplevelse og innovasjon og nytenking er blant kriteriene for å nå opp til å bli nominert. I tillegg legges det vekt på om butikken har positiv oppmerksomhet i nærmiljøet, utnytter kjedekonseptet og digitale løsninger og hvorvidt butikksjefen utvikler egen og andres kompetanse.

– Butikksjefen spiller en unik og særs viktig rolle i den daglige butikkdriften, og gjør en betydelig innsats hver dag for virksomheten. Prisen skal hedre og løfte frem butikksjefenes innsats og gi dem økt anerkjennelse, sier Stende.

Han er veldig spent på å få vite hvem som stikker av med seieren. Vinneren blir kåret på Handelskonferansen 19. september, på Scandic Fornebu.

Om Fargerike:

Fargerike er, med sine 120 butikker over hele landet, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca 1,6 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.